Utmärkelser

Några exempel på hur vi upplevs – i Sverige och världen

Ibland kan det vara mer intressant att berätta om hur andra upplever oss än hur vi själva vill uppfattas. Därför vill vi gärna visa på några av de utmärkelser som vi har vunnit både internationellt och här hemma i Sverige. Det är utmärkelser som speglar olika delar av vår mångfacetterade verksamhet.
 

2017

PwC vinner "Audit innovation of the year"

PwC: s GL.ai, en revolutionerande robot som använder avancerad AI-teknik för att upptäcka avvikelser i ett företags huvudbok, har vunnit den prestigefyllda International Accounting Bulletins Audit Innovation of the Year. Priset är ett erkännande till organisationer som genom nya initiativ eller innovationer inom revision skapar en förbättrad revisionskvalitet, effektivitet eller ökat mervärde för sina kunder.
 

Åttonde starkaste varumärke 2017

PwC placerar sig på åttonde plats bland världens starkaste varumärken enligt en undersökning av Brand Finance som publicerats i den ansedda tidningen Forbes.

2016

PwC får utmärkelsen Årets revisionsbyrå

PwC har utsetts till årets revisionsbyrå i Finansbarometern 2016. I ett jämnt toppskikt hamnar PwC tillsammans med KPMG på första plats i årets mätning. PwC är bäst i klassen på förståelse för kundens verksamhet och på kompetens. Även ifråga om övriga kvalitetsfaktorer pris, service och bemötande samt kundnöjdhet har PwC en stark ställning. Utmärkelsen Årets revisionsbyrå delas årligen ut av analysföretaget Eastbrook.
 

PwC utsedda till ledande skatterådgivare

PwC har utsetts till Sveriges ledande skatterådgivare för åttonde året i rad, i tidskriften International Tax Reviews årliga undersökning World Tax. Undersökningen baseras på intervjuer med skattechefer på svenska företag och skatterådgivare på den svenska marknaden. I World Tax 2016 delar PwC förstaplatsen med Deloitte och Mannheimer Swartling.

Bästa finansiella M&A rådgivaren i Sverige

Mergermarket har utsett PwC:s Corporate Finance till bästa finansiella M&A rådgivaren i Sverige 2016.
 

Världens fjärde starkaste varumärke

Walt Disney, Lego och L'Oréal toppar listan i den varumärkesrankning som konsultbyrån Brand Finance, specialister på varumärkesstrategi, genomför årligen. Vi är stolta över att PwC placerar sig på plats nummer fyra i rankingen. Det är jämnt i  toppen. Vårt varumärkesindex är 91,5 i årets rankning (91,8 för 2015),  L'Oréal 91,5, Lego 91,6 och Walt Disney 91,8. Med ett varumärkes styrka menas förmågan att påverka företagets prestation och uppbyggd goodwill.
 

PwC utnämnda till Best Treasury Consultant

PwC har utnämnts till "Best Treasury Consultant" i Europa under de senaste 15 åren av Treasury Managment International. TMI Awards bygger på en internationell undersökning bland 1 500 beslutsfattare som får rösta fram de rådgivare som bäst förstår och hjälper till att hantera branschens utmaningar.

2015

PwC är Årets småföretagarrevisor

När Sveriges småföretagare sagt sitt hamnar PwC på första plats som den revisionsbyrå de helst väljer. Det är första gången som PwC får denna utmärkelse sedan den instiftades 2012. Årets småföretagsrevisor delas ut varje år av Finansbarometern. Man mäter faktorer som kundnöjdhet, pris, service och bemötande samt förståelse för kundens verksamhet och kompetens. PwC flyttar fram sina positioner på samtliga faktorer.

PwC bästa skatterådgivare i Sverige

Skatteavdelningen på PwC Sverige har blivit utnämnda till Best Tax Firm in Sweden 2015 av World Finance, en del av World news Media. Sedan 2007 har World Finance uppmärksammat prestation och innovation i sina årliga utmärkelser. Läsarna nominerar företag till tävlingen och en jury bestående av erfarna personer inom ekonomi och affärsjournalistik utser vinnarna med stöd av en forskargrupp.

2014

PwC Sveriges ledande skatterådgivare enligt World Tax 2014

I tidskriften International Tax Reviews årliga undersökning World Tax kom PwC för sjunde året i rad på första plats när de rankar den ledande skatterådgivaren i Sverige. Undersökningen baserar sig på intervjuer med skattechefer på svenska företag och skatterådgivare på den svenska marknaden. I World Tax 2014 delar PwC första platsen med Deloitte och Mannheimer Swartling.

2013

PwC den mest eftertraktade juridiska rådgivaren

För tredje året i rad utses PwC till den mest eftertraktade juridiska rådgivaren inom kategorin revisionsbyrå/skattekonsult i Klientbarometern 2013. Undersökningen genomförs årligen av BG Research och baserar sig på svar från drygt 600 chefer på större företag som betygsätter tjänster inom skatteområdet. PwC anges även som den juridiska rådgivaren som man primärt anlitar mest.

PwC får toppbetyg i ny rapport

PwC har utsetts som ledande i Kennedy Consulting Research and Advisory:s rapport om ”Rättsförhållanden och rådgivning vid konflikter”. PwC var en av få leverantörer som erhöll ”toppbetyg” inom båda områden.

PwC vinnare av Most Admired Knowledge Enterprises

PwC har återigen valts till en global vinnare av Most Admired Knowledge Enterprises (MAKE). Panelen består av chefer som ingår i Fortune 500 och placerade PwC på en femteplats – före Apple och Google. PwC har nu vunnit MAKE-priset tolv gånger och tillhör även en utvald grupp: 2013 års globala MAKE Hall of Fame.

PwC utses till Årets Revisionsbyrå

PwC är den revisionsbyrå som svenska ekonomichefer helst anlitar. För andra året i rad har tidningen CFOWorlds läsare röstat fram PwC till titeln Årets CFO-partner. Drygt 400 personer svarade på enkäten och för PwC:s del blev det i år en klar vinst.

PwC utsedda till världens bästa treasury-rådgivare

För trettonde året i rad är PwC i topp i kategorin Professional Awards i TMI Awards for Innovation & Excellence 2013. Eurofinance arrangerar varje år TMI Awards for Innovation & Excellence där man korar de bästa rådgivarna inom treasury och i år utsågs PwC till bästa rådgivare i Norden, Europa och globalt. TMI Awards bygger på en internationell undersökning bland 1 500 beslutsfattare som får rösta fram de rådgivare som bäst förstår och hjälper till att hantera branschens utmaningar.

PwC vinner MPF Awards

PwC har vunnit 2013 års Managing Partners' Forum (MPF) award for Management Excellence i kategorin bästa samarbete över internationella gränser för sin lyckade och fortsatta anpassning av Pulse i Central Cluster.

2012

PwC utsedda till Årets revisionsbyrå

PwC är den revisionsbyrå som levererar när det gäller, anser flest av de tillfrågade i CFOWorlds undersökning.

PwC utses till ledande skatterådgivare

Tidskriften International Tax Review tar varje år fram en ranking över Sveriges ledande skatterådgivare utifrån kriterierna resurser, erfarenhet och specialistkompetens. I årets upplaga toppar PwC listan för sjätte året i rad och flera av PwC:s medarbetare inom Skatt utmärker sig. Undersökningen bygger på intervjuer med skattechefer från svenska företag och skatterådgivare på den svenska marknaden.

PwC - Sveriges ledande revisionsbyrå

För andra året i rad har PwC blivit valda till Sveriges ledande revisionsbyrå av Klientbarometern. Undersökningen genomförs årligen av Blendow Group och baseras på svar från 1 300 chefer från större företag som betygsätter tjänster inom skatteområdet. De bolag som rankas högst i undersökningen bedöms bland annat ha den bredaste och djupaste specialiseringen.

2011

PwC utsedda till Årets revisionsbyrå

Svenska företag väljer PwC. Det visar den oberoende Finansbarometern där kunderna får betygsätta sina revisions- och rådgivningsbyråer. Nästan 1 000 av landets största företag har fått ange hur nöjda de är med de revisionsföretag de anlitar. I år toppar PwC för femte gången listan och får ta emot utmärkelsen Årets revisionsbyrå.

PwC i topp i Svenskt Kvalitetsindex

PwC:s kunder är mer nöjda och har högre förväntningar på sig än någon annan av de större revisions- och konsultföretagen. Kunderna upplever också att PwC nu har högre produkt- och servicekvalitet och mer prisvärdhet än tidigare år.

PwC branschbäst när unga akademiker betygsätter arbetsgivare

För femte året i rad behåller PwC sin ledande position som som den mest eftertraktade arbetsgivaren i rådgivnings- och revisionsbranschen bland unga svenska akademiker. Det visar Universums senaste undersökning Karriärbarometern 2011.

Kontakta oss

Customer Hub

Customer Hub

Kundtjänst

Tel 010-212 50 00

Följ oss i sociala medier