PwC Insight

Vill du testa hur det är att jobba på PwC?

Vill du få inblick i en revisors vardag? Om du pluggar ekonomi och är intresserad av vad ett jobb inom revision skulle innebära, så kan du få chansen att lära känna oss och revisionsyrket i vårt ambitiösa internship PwC Insight.

I ett genomarbetat flöde får du en förberedande revisionsutbildning, träffa några av våra kunder, lösa case tillsammans med andra praktikanter och lära dig massa nytt av erfarna revisorer. Du får en egen handledare och en unik inblick i PwC som arbetsplats.

Det bästa av allt? Det finns goda möjligheter till timanställning under vissa perioder. 

Programmet går under vårterminen i Göteborg och löper parallellt med dina studier. Du ska ha två till fyra terminer kvar när du påbörjar programmet.

PwC Insight omfattar

 • Introduktion och utbildning
  En heldag tillsammans med din handledare, övriga praktikanter och specialister från PwC samt en komprimerad PwC-utbildning inom revision som höjer din kompetens rejält inför kommande utmaningar och kundarbete.
 • Case
  Tre halvdagar då din förmåga att tänka analytiskt testas och tränas inom relevanta ämnen som din utbildning bara snuddar vid, både individuellt och i grupp.
 • Kundarbete
  Ett tillfälle där du tillsammans med en PwC-medarbetare får testa på riktigt revisionsarbete, vilket ger dig en inblick i en revisors vardag.
 • Presentation av examensuppgift
  Dag ett delas ni in i grupper och sista dagen är det dags att presentera er analys av PwC på temat "client, people eller firm". I publiken kommer, förutom era handledare, även andra PwC-medarbetare med olika erfarenhet att sitta.
 • Avslutning
  Efter presentation av examensuppgiften är det dags att njuta av en festlig middag tillsammans med handledare och projektledare.
 • Timanställning
  Det bästa av allt? Det finns goda möjligheter till timanställning under vissa perioder.

Ansökan: Se över din karriär!

Kontakta oss

Simon Fjellner

Employer Brand Manager, PwC Sverige

Tel 0730-74 18 74

Följ PwC Karriär