Välkommen till din nya karriär

Vi är proaktiva rådgivare som jobbar för att göra skillnad i samhället. Är du med oss?

Ikon som förettäller ett videosamtal
Flexibilitet i framkant

Vi vet att alla är olika. Därför utforskar vi fler sätt att jobba.


Ikon som föreställer en studenthat
Oändligt med utvecklingsmöjligheter

Hos oss blir du aldrig klar. Det finns alltid något nytt att lära. 


Ikon som föreställer en hand som håller i ett hjärta
Våra medarbetare i fokus

På PwC leder vi med hjärtat. “Hur vi är” väger lika tungt som “vad vi gör".


Livet på PwC

Från CO2-reducering till AI-optimering – vår värld rymmer både bred och djup kompetens. Nyckeln till vår framgång är alla våra fantastiska medarbetare och vi ser samarbete som en viktig del av vår vardag. I “Fem perspektiv” berättar våra medarbetare om hur livet på PwC ser ut och hur vi tillsammans bidrar till ett långsiktigt hållbart samhälle.

Lediga jobb

Är PwC din nya arbetsplats?

Vår kultur

Vi är proaktiva rådgivare. Oavsett vad vi jobbar med, använder vi våra olika perspektiv för att tillsammans utveckla företag och organisationer. För att lösa problem på bästa sätt måste du känna dig trygg, därför jobbar vi hela tiden med att ha en transparent och tillitsfull arbetsplats. Vem du är spelar ingen roll. Hur du är? Det är viktigt. 

Våra förmåner

Är dagens utmaning något du löser bäst hemma eller på kontoret? Bra – vi är flexibla. Vi vet att alla är olika, därför tycker vi att det är viktigt att erbjuda ett brett utbud av förmåner som uppskattas av våra medarbetare. Oavsett var du befinner dig i livet idag, vill vi erbjuda förmåner som passar dig imorgon.

Våra utvecklingsmöjligheter

Din utveckling är viktig för oss och vår affär. Bara människor kan ligga steget före, vara proaktiva rådgivare och skapa mervärde för våra kunder. På PwC får du använda dina kunskaper på oväntade och spännande sätt för att förverkliga din fulla potential. Vi är en del av ett globalt nätverk vilket gör att du får möjlighet att samverka över gränserna.

Välkommen till en inkluderande rekryteringsprocess

Vi tror på styrkan i att ha en rekryteringsprocess som gäller för alla. Eftersom vi främst är intresserade av din potential använder vi oss av urvalstester och kompetensbaserade intervjuer som en del av vår rekryteringsprocess. Det personliga mötet är viktigt, för att se vilket värde just du kan tillföra PwC, nu eller i framtiden.

Vanliga frågor

Vad ska jag tänka på innan jag skickar in ansökan?

Kom ihåg att bifoga CV och personligt brev. Ett personligt brev behöver inte vara långt utan det viktigaste för oss är att förstå din motivation för rollen och hur du kan bidra till vår organisation. Notera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Hur går testhanteringen till?

Vi använder arbetspsykologiska tester som en del av vår rekryteringsprocess. Det är en av flera metoder vi använder för att göra en så objektiv bedömning som möjligt. Testerna varierar beroende på vilken typ av position du söker hos oss. Se till att göra testerna i tid och inom utsatt tidsram.

Vad är viktigt att tänka på inför en intervju?

Inför intervjuerna är det viktigt att du förbereder dig med eventuella frågor och ser till att du har koll på vilka du ska träffa. Intervjuprocessen består vanligtvis av flera steg och olika typer av intervjuer. När du träffar HR, har du en kompetensbaserad intervju där vi tittar på personlighetstestet som du genomfört innan intervjun. Vid intervjun med verksamheten får du möjlighet att träffa det aktuella teamet och gå igenom rollen.

När kan jag förvänta mig återkoppling?

Det är svårt att ange exakt tidsram för återkoppling, men vi går igenom alla ansökningar noggrant och skickar återkoppling via e-post till samtliga sökande.

Måste jag vara svensk medborgare?

Vi välkomnar sökande med olika nationaliteter och bakgrunder. Bedömningen ligger i kandidatens kvalifikationer och lämplighet för den aktuella rollen, oavsett deras medborgarskap.

Möt människorna bakom PwC

“Jag trodde att jag behövde veta allt”
– Shirin

“Det är upp till mig att forma min karriär”
– Joakim

“Det är många arbetsgivare under ett och samma tak”
– Emine

Följ oss i sociala medier