Wictoria Ingvarsson

Wictoria Ingvarsson

Partner, revision, PwC Sverige

Wictoria är auktoriserad revisor och arbetar främst med medelstora ägarledda bolag samt en del med kommunala bolag. Hon kan hjälpa dig att utveckla verksamheten och ge svar på olika redovisningsfrågor. Wictoria har branscherfarenhet från åkerinäringen och fastighetsbranschen.

Kontaktuppgifter

Tel 0709-29 23 44

Email

Vilka utmaningar och möjligheter har dina kunder?

Omvärlden förändras snabbt och det påverkar nu i stor grad även våra mindre och medelstora företag. Den digitala transformationen är omfattande. Det ställs allt högre krav från bland annat leverantörer och andra intressenter på bland annat hållbarhet, sociala och ekonomiska faktorer. De företag som följer med i denna förändring har stora möjligheter till tillväxt. Och här kan vi på PwC vara med och stötta och hjälpa våra kunder på vägen framåt.

Vad brukar du hjälpa dina kunder med?

  • Revision av ägarledda och kommunala bolag
  • Redovisningsfrågor inom K2 och K3
  • Koncernredovisningfrågor
  • Branschkunskap inom åkerinäringen och fastighetsbolag

"Företagen som ser möjligheter och följer med i förändring har stora möjligheter till framgång."
Wictoria Ingvarsson

Var är du född och uppvuxen?

Jag är född och uppvuxen på en hästgård i Östervåla. Flyttade därefter till Gävle för att studera och bor nu sedan flera år tillbaka i Lingbo i Hälsingland.

Vad gör du på fritiden?

Umgås med familj och vänner. Jag tycker om att träna löpning och styrketräning. På fritiden är jag gärna ute i skog och mark med min sambo, två barn och våra två älghundar. Hästar och trav har varit ett stort intresse som följt mig genom livet.

Följ oss i sociala medier