Mergermarket har utsett PwC:s Corporate Finance till bästa finansiella M&A rådgivaren i Sverige 2016

2016-12-15

Mergermarket award


Mergermarket, som är ett ledande globalt mediaföretag med inriktning mot företagstransaktioner, har utsett PwC Sverige till ”M&A Financial Adviser of the Year 2016”. Det är det mest ansedda internationella priset i branschen. Prisutdelningen skedde under en gala i London den 8 december där drygt 300 branschrepresentanter i Europa deltog.


Det är första gången som PwC Sverige tilldelas detta prestigefyllda pris som utses av en jury bestående av såväl ledande M&A-experter som representanter från Mergermarket. Juryn har bland annat bedömt transaktionerna utifrån strategisk höjd, komplexitet och innovationsnivå. 


– Först och främst vill vi tacka våra kunder för deras förtroende att välja oss som rådgivare, för utan dem hade inte det här varit möjligt säger Johan Rosenberg, ansvarig för M&A på PwC.


– Vi är naturligtvis även mycket glada och stolta över utmärkelsen eftersom det visar att vårt långsiktiga arbete att bli den ledande finansiella rådgivaren i Sverige har gett såväl resultat som uppmärksamhet. Vi vet att vår kompetens inom M&A kombinerat med ett starkt internationellt nätverk är mycket uppskattat av våra kunder.


– Slutligen vill jag tacka alla våra fantastiska medarbetare som har arbetat hårt och målinriktat med alla transaktioner som utmärkelsen baseras på, avslutar Johan Rosenberg.

 

Vill du veta mer om vårt arbete med företagstransaktioner och hur vi hjälper våra kunder att sälja bolag? Kontakta Johan Rosenberg.

Kontakta oss

Johan Rosenberg

Partner / Head of M&A, PwC Sverige

Tel 0709-29 35 52

Följ oss i sociala medier