PwC:s Forensic Services

Korruption, karteller, bedrägerier, förskingringar och oegentligheter drabbar allt fler, allt oftare. Vi hjälper dig att förebygga och utreda incidenter med allt från visselblåsarsystem till effektiva skydd mot cyberbrott, insiderbrott och andra oegentligheter. #ageranu

Är du rädd eller förberedd?

Korruption, cyberbrott och oegentligheter är dessvärre vanligt förekommande företeelser i vårt samhälle. Vi på PwC:s Forensic Services hjälper företag, organisationer, och myndigheter att förebygga, upptäcka och utreda alla typer av brottsliga händelser som kan drabba våra kunder. Våra tjänster inkluderar bland annat visselblåsarfunktioner, anitkorruptionsstrategier, corporate intelligence, IT-forensik och många andra tjänster som syftar till att förstärka dina försvarslinjer. Var inte rädd. Var förberedd.
 

Global Economic Crime and Fraud Survey 2020:

Globala företag utsätts i allt högre grad för bedrägerier

De tre största  incidenterna kommer från bedrägerier utfärda av företagens kunder, cyberbrott och ekonomiska oegentligheter, enligt PwC:s färska rapport som bygger på svar från 5 000 globala företag och organisationer.
Läs rapporten här
 

PwC utsedd till årets främsta konsultföretag inom forensiska utredningar

Utmärkelsen ”Investigations consultancy of the year” har tilldelats PwC:s globala forensiska team. Det är analysfirman Global Investigations Review som i sin rapport GIR 100 2019, tittat på de främsta konsultbolagen och ledande aktörer inom utredningsarbete på en generell nivå, samt specialister som fokuserar på frågor som korruption, bestickning, bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet.
Läs mer om utmärkelsen >>
 

Kontakta oss

Cecilia Cederberg

Cecilia Cederberg

Director, Risk Advisory

Tel 0709-29 33 20

Följ oss i sociala medier