Forensic and Threat Management

Korruption, karteller, bedrägerier, förskingringar och oegentligheter drabbar allt fler, allt oftare. Vi hjälper dig att förebygga och utreda incidenter med allt från visselblåsarsystem till effektiva skydd mot cyberbrott, insiderbrott och andra oegentligheter. #ageranu

Inbjudan att delta i PwC Global Crisis Survey 2021

Välkommen att bidra med dina insikter till PwC:s årliga Global Crisis Survey (GCS) som nu har lanserats! Undersökningen är öppen till och med 31 oktober. I år ligger fokus på utvärdering och analys av hur det globala näringslivet var förberedda och vilka åtgärder som togs för att hantera covid-19-pandemin.

Efter insikter som kom fram i Global Crisis Survey 2019, där 95 procent av deltagarna sa att de förväntade sig en kris inom två år, är vårt mål för GCS 2021 att samla in kritiska data och erbjuda en struktur för förberedelse, respons, återhämtning och motståndskraft.

Här hittar du PwC: s globala krisundersökning 2021

  • Undersökningen tar cirka 20 minuter att slutföra. Du är välkommen att dela din länk med kollegor om du vill samarbeta kring dina svar.
  • Ta emot din personliga referensrapport direkt*. Du kan visa rapporten online, exportera till pdf eller komma åt den via din personliga länk.
  • Ta del av de fullständiga undersökningsresultaten i mars 2021.

* Respondenter som deltar anonymt i undersökningen får en grundläggande personlig rapport; respondenter som delar kontaktinformation och accepterar vår integritets- och informationsdelningspolicy kommer att få en premiumanpassad rapport.
 

Är du rädd eller förberedd?

Korruption, cyberbrott och oegentligheter är dessvärre vanligt förekommande företeelser i vårt samhälle. Vi hjälper företag, organisationer, och myndigheter att förebygga, upptäcka och utreda alla typer av brottsliga händelser som kan drabba våra kunder. Våra tjänster inkluderar bland annat visselblåsarfunktioner, anitkorruptionsstrategier, corporate intelligence, IT-forensik och många andra tjänster som syftar till att förstärka dina försvarslinjer. Var inte rädd. Var förberedd.
 

PwC utsedd till årets främsta konsultföretag inom forensiska utredningar

Utmärkelsen ”Investigations consultancy of the year” har tilldelats PwC:s globala forensiska team. Det är analysfirman Global Investigations Review som i sin rapport GIR 100 2019, tittat på de främsta konsultbolagen och ledande aktörer inom utredningsarbete på en generell nivå, samt specialister som fokuserar på frågor som korruption, bestickning, bedrägerier och annan ekonomisk brottslighet.
Läs mer om utmärkelsen >>
 

Kontakta oss

Cecilia Cederberg

Cecilia Cederberg

Director, Risk Advisory

Tel 0709-29 33 20

Följ oss i sociala medier