Våra mötesplatser inom e-förvaltning

04/02/11

För att gå i takt med våra kunder och utveckla vår rådgivning inom samhällsförändring och förvaltningsutveckling har vi inrättat ett antal mötesplatser. Här är några exempel på nyligen genomförda aktiviteter.

  • Vid vårt e-råd träffas aktörer som ligger i e-förvaltningens framkant inom stat, kommun, landsting och forskningssamhället för att föra en dialog och få en bild av trender i e-samhället.
  • Vi arrangerar mötesplatsen Arena e-förvaltning för offentlig sektor kring aktuella ämnen. Vi deltar i flertalet relevanta konferenser som Offentliga Rummet, Kvalitetsmässan, Vitalis, StrategiTorget och 600 minutes, E-förvaltningsdagarna samt Abilitypartners konferenser. Under Almedalsveckan arrangerar vi ett flertal seminarier och paneldebatter, nu senast närmade vi oss frågan om e-legitimation genom en teaterpjäs, och i vår seminarielokal bjöd vi på morgonyoga. Vi brinner för att möta kunder och samarbetspartners!
  • Vi arrangerar också Framtidsdialoger runt om i Sverige, med e-samhället som ett av ämnena, där vi diskuterade både det som oroar och det som andas framtidstro och tillförsikt.

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig till en bättre e-förvaltning, kontakta oss!

Läs mer om e-förvaltning

Kontakta oss

Jon Arwidson

Partner, Branschansvarig hälso- och sjukvård

Tel 0709-29 31 02

Följ oss i sociala medier