Almedalen 2018

Tillsammans skapar vi framtidens näringsliv och samhälle. Ta del av våra framtidsspaningar och träffa våra experter på plats.

Mingla med våra experter och diskutera robotar, sjukvård och hållbarhet

Under Almedalsveckan hittar du oss som vanligt i vår fina trädgård på Hästgatan 9 i Visby. Där har vi ett tjugotal seminarier om aktuella ämnen som cyber security, hälso- och sjukvård samt hållbarhet.  Hur skapar man rätt förutsättningar för sitt företag i en värld av konstant förändring? Hur stor betydelse har AI och robotics för sjukvården? Kan Sverige slå tillbaka angrepp via cyberrymden och hur ska vi öka skyddet mot desinformation? Kom och mingla med oss och diskutera dessa spännande frågor!
 

Almedalen – demokratisk mötesplats för viktiga samhällsfrågor

PwC i Almedalen är mötesplatsen för dig och alla andra som vill vara med i debatten och bidra till samhällets utveckling. Almedalsveckan, tidigare även kallad politikerveckan, är en populär plattform för politiker men också en mötesplats för svenskt näringsliv, offentlig sektor, journalister med flera.

Almedalen, från början en helt vanlig park i Visby, är i dag känd globalt för att vara en demokratisk mötesplats för alla som engagerar sig i viktiga frågor som berör vårt samhälle, näringsliv och utveckling.

Traditionen kring Almedalen lever kvar och är starkare än någonsin. Att Almedalsveckan dessutom firar 50 år kommer så klart att uppmärksammas. På PwC ser vi fram emot att hylla denna fartfyllda och fantastiska vecka med fler inspirerande seminarier, smarta dialoger och en härlig stämning.


PwC:s program

Våra mingel

Välkommen på mingel
måndag den 2 juli
18.00-19.15, Hästgatan 9

>> Anmäl dig här

Fastighets- och entreprenad-mingel, tisdag 3 juli
18.00-19.15, Hästgatan 9

>> Anmäl dig här


Vårt twitterflöde

Vill du samarbeta med PwC kring Almedalen 2018?

Har du frågor kring PwC:s engagemang eller tankar kring samarbeten?

Kontakta oss gärna:
Marie-Anne Brändström, e-post: marie-anne.brandstrom@pwc.com telefon: +46 10 2125036

Marie-Anne Brändström 
Marie-Anne Brändström 

Artiklar och filmer

Kontakta oss

Johan Rippe
vVD och ansvarig marknadsfrågor
Tel 0709-29 11 88
Email

Följ oss