PwC i Almedalen 2018

Tillsammans skapar vi framtidens näringsliv och samhälle

Almedalsveckan – denna spännande mötesplats för beslutsfattare i näringsliv och offentlig sektor, organisationer, politiker och journalister. PwC är självklart där!

Planeringen för Almedalen 2018 är i full gång

Nu är planeringen inför Almedalsveckan 2018 i full gång. Vi kommer som vanligt att vara på Hästgatan 9 i Visby. Högt upp på agendan är ämnen som cyber security, hälso- och sjukvård samt hållbarhet. Hur skapar man rätt förutsättningar för sitt företag i en värld av konstant förändring? Vilka hot och risker medför vårt alltmer digitaliserade samhälle? Hur stor betydelse har AI och robotics för sjukvården och hur kommer det att påverka oss? Dessa är några av de frågor vi ställer oss inför årets Almedalsvecka. Hör gärna av dig och berätta om det är något som du önskar att vi pratar om.

PwC i Almedalen är mötesplatsen för dig och alla andra som vill vara med i debatten och bidra till samhällets utveckling. Almedalsveckan, tidigare även kallad politikerveckan, är en populär plattform för politiker men också en mötesplats för svenskt näringsliv, offentlig sektor, journalister med flera.

Almedalen, från början en helt vanlig park i Visby, är i dag känd globalt för att vara en demokratisk mötesplats för alla som engagerar sig i viktiga frågor som berör vårt samhälle, näringsliv och utveckling.

Traditionen kring Almedalen lever kvar och är starkare än någonsin. Att Almedalsveckan dessutom firar 50 år kommer så klart att uppmärksammas. På PwC ser vi fram emot att hylla denna fartfyllda och fantastiska vecka med fler inspirerande seminarium, smarta dialoger och en härlig stämning.


Tid Event
16.00 GDPR, NIS, Ny säkerhetsskyddslag. Så tar ni ett
framgångsrikt helhetsgrepp på förändringarna!
   
   
   
Tid Event
9.00 Vilka är de aktuella företagsskattefrågorna?
Tid Event
10.30 Långsiktig hållbarhet i offentlig sektor genom innovativa
människor i en digital era
13.00 Framtidens företagsvärdering - driver svenska investerare
ett hållbart perspektiv?
14.30 Är det rimligt att ställa krav på ideella organisationer eller
räcker det att de gör bra saker?
Tid Event
10.30 Hur kan samverkan mellan olika aktörer göra utsatta
områden i välfärden attraktiva för alla?

 

Vill du samarbeta med PwC kring Almedalen 2018?

Har du frågor kring PwC:s engagemang eller tankar kring samarbeten? Kontakta oss gärna: Marie-Anne Brändström, email: marie-anne.brandstrom@pwc.com telefon +46 10 2125036

Marie-Anne Brändström 
Marie-Anne Brändström 

Almedalsveckan

Hästgatan 9
2-5 juli 2018


 

Vårt twitterflödeVåra senaste artiklar

Kontakta oss

Johan Rippe
vVD och ansvarig marknadsfrågor
Tel 0709-29 11 88
Email

Följ oss