Skip to content Skip to footer
Sök
PwC

Visar resultat

Almedalen 2022

Tillsammans skapar vi framtidens näringsliv och samhälle. Ta del av våra framtidsspaningar i Almedalen.

Vi ses i Almedalen!

Precis som tidigare år bjuder vi in till en mängd spännande seminarier i vår fina trädgård på Hästgatan 9 i Visby under Almedalsveckan, och du kan också följa alla seminarier via en livestream på den här sidan eller på Almedalen Play

Under måndag till onsdag bjuder vi på spännande samtal mellan experter inom bland annat hållbarhet, cybersäkerhet och försvarsfrågor, hälso- och sjukvård, inkludering och mångfald, offentlig sektor, digitalisering, bostadsmarknad, kompetensförsörjning och framtidens arbetsmarknad samt skattefrågor. Hela programmet ser du här nedanför.

Följ oss gärna på Linkedin och Twitter för mer information, och varmt välkommen att komma förbi och diskutera spännande samhällsfrågor med oss!

PwC i Almedalen 4-6 juli 2022

Vi kommer att ha experter på plats inom bland annat:

ESG / Hållbarhet
Cybersäkerhet
Hälso- och sjukvård
Offentlig sektor
Digitalisering
Bostadsmarknad
Skatt
 

"Årets Almedalsvecka känns mer relevant än någonsin. Förväntningarna på företag om att ta ett större ansvar för de riktigt stora samhällsutmaningarna ökar ständigt, och i den turbulenta och komplexa värld vi lever i är det extra viktigt att delta i samhällsdebatten. Jag ser verkligen fram emot att både få bidra till och ta del av den."

Sofia Götmar-Blomstedt, vd, PwC Sverige
Sofia Götmar-Blomstedt, PwC

Foto: Lisa Wikstrand.

Almedalen – en demokratisk mötesplats för viktiga samhällsfrågor

Vår trädgård i Almedalen är mötesplatsen för dig och alla andra som vill delta i samhällsdebatten inom en rad spännande ämnen. 

Almedalsveckan är en populär plattform för politiker, men också en mötesplats för svenskt näringsliv, offentlig sektor, journalister med flera. Från att ha varit en helt vanlig park i Visby på Gotland är Almedalen i dag känd globalt som en demokratisk mötesplats för alla som engagerar sig i viktiga frågor som berör vårt samhälle, näringsliv och utveckling.

Kontakta oss

Jörgen Haglund

Jörgen Haglund

Markets Leader och vice vd, PwC Sverige

Tel 0709-29 31 51

Följ oss i sociala medier